Autonavigaattorit...
ja löydät perille
Blaupunkt Garmin HP LG Mio Megellan Navirad Navman Sony TomTom
LG AUTOPAKETTI ©Kauppakanava LG AUTOPAKETTI,
Täydellinen paketti autoon! LG autostereo mp3-toistolla, LG navigaattori skandinavian kartoilla sekä Creativen 4 GB mp3 soitin.

LG LAC-6710 on erinomainen autosoitin, jossa on 50 watin teho ja 4-kanavainen MOSFET-vahvistin sekä XDSS+-järjestelmä. Toistaa MP3- ja WMA-tiedostot sekä luonnollisesti CD-levyt. Etupaneelissa on lisäksi USB-liitäntä.

LG N10E on yksinkertainen ja helppokäyttöinen gps-järjestelmä täynnä toimintoja, jotka käsittelevät kolmea tietolähdettä - navigointia, valokuvaa ja musiikkia. LG:n uusi gps-navigaattori N10E on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Navigaattorissa on kirkas ja selkeä 3,5 tuuman LCD-näyttö ja osoitusnäyttö, jossa on selvät kuvakkeet. Navigaattorissa on myös toimintoja, jotka muuttavat tekstin puheeksi ääniopastusta varten, MP3-toisto, Digital PhotoViewer sekä esiasennettuja karttoja sisäänrakennetussa 512 megatavun Flash-muistissa.

Creative Muvo T100 - aktiivinen tapa nauttia musiikista ja pitää mukanaan tiedostoja. Värikäs, kevyt ja helppokäyttöinen Creative MuVo T100 on MP3-soitin työhön ja vapaa-aikaan. Se toimii USB-muistitikun tavoin ilman kaapeleita - voit liittää sen suoraan tietokoneeseen. ‘Vedä ja pudota' musiikkisi siihen liikkuvaa viihdettä varten tai muita digitaalisia tiedostoja varmuuskopiointia ja työtä varten. Sen hienoa ja kiiltävää rakennetta täydentävät saatavana olevat useat värit. Mustana, valkoisena ja pinkkinä saatavaan 2 gigatavun malliin voi tallentaa jopa 1000* kappaletta. Mustana saatavaan 4 gigatavun malliin voi tallentaa jopa 2000* kappaletta. Ladattava akku mahdollistaa jopa 10 tunnin toistoajan. Soittimessa on myös Bass Boost -näppäin, jolla saat lisää bassotehoa kuunteluusi!

- Kevyt ja helppokäyttöinen. Voidaan liittää ilman kaapeleita suoraan tietokoneeseen. ‘Vedä ja pudota' musiikkisi ja muut tiedostosi soittimeen
- 2 gigatavun malliin sopii jopa 1000* kappaletta
- Jopa 10 tunnin toistoaika ladattavalla akulla. Täysi lataus noin tunnissa USB-liitännän kautta
- Tukee MP3-, WMA-, WAV- ja Audible-tiedostoja
- Bass Boost -näppäin bassotehon lisäämiseen

Tarkista päivän hinta ja tilaa >>> Kauppakanava.fi <<<

Tämän sivun kautta löydät halvimmat liikkeet ja parhaimmat tarjoukset navigaattorin, gps:n tai autonavigaattorin hankintaan. Tämä sivu on osa Asesivut.net-sivustoa, joka on keskittynyt kertomaan lukijoilleen tietoa aseista ja ammunnasta. Asesivut.net tarjoaa vain kanavan ja linkit yllä olevien yritysten sivuille, eikä vastaa tuotteiden laadusta, toimivuudesta, toimituksesta tai tarjouksista.