Autonavigaattorit...
ja löydät perille
Blaupunkt Garmin HP LG Mio Megellan Navirad Navman Sony TomTom
HP IPAQ 314 TRAVEL COMPANION ©Kauppakanava HP IPAQ 314 TRAVEL COMPANION,
Matkusta ensimmäisessä luokassa HP iPAQ 314 Travel Companion -kämmentietokoneen kanssa. Olipa kyseessä sitten liikematka tai lomamatka, edistyksellinen, teräväpiirtoinen 3D-paikannusjärjestelmä tuo siihen uusia ja upeita ulottuvuuksia. Edistyksellinen GPS-tekniikka 3 ohjaa sinut vaihe vaiheelta sinne, mihin olet menossa. Voit ennen lähtöä muokata reittiäsi tietokoneella iPAQ-reittisuunnittelupalvelun avulla ja ladata sen iPAQ 314 -kämmentietokoneeseesi, jotta matkustus kävisi sujuvasti. Matkan varrella voit käyttää kämmentietokonettasi hands free -vastauslaitteena langatonta Bluetooth®-tekniikkaa tukevan matkapuhelimesi kanssa. Perillä voit nauttia digitaalisesta mediasta laitteen korkealuokkaisen viihdekeskuksen ansiosta. HP iPAQ 314 Travel Companion -kämmentietokoneen kanssa matkustat aina ensimmäisessä luokassa.

Creative Muvo T100 - aktiivinen tapa nauttia musiikista ja pitää mukanaan tiedostoja. Värikäs, kevyt ja helppokäyttöinen Creative MuVo T100 on MP3-soitin työhön ja vapaa-aikaan. Se toimii USB-muistitikun tavoin ilman kaapeleita - voit liittää sen suoraan tietokoneeseen. ‘Vedä ja pudota' musiikkisi siihen liikkuvaa viihdettä varten tai muita digitaalisia tiedostoja varmuuskopiointia ja työtä varten. Sen hienoa ja kiiltävää rakennetta täydentävät saatavana olevat useat värit. Mustana, valkoisena ja pinkkinä saatavaan 2 gigatavun malliin voi tallentaa jopa 1000* kappaletta. Mustana saatavaan 4 gigatavun malliin voi tallentaa jopa 2000* kappaletta. Ladattava akku mahdollistaa jopa 10 tunnin toistoajan. Soittimessa on myös Bass Boost -näppäin, jolla saat lisää bassotehoa kuunteluusi!

Tyyppi: GPS-vastaanotin
Bluetooth
Sisäänrakennettu muisti: 2GB
Kosketusnäyttö: TFT 800x480, 4.3"
Digitaalisoitin: MP3, JPEG
Liitäntä: USB
Muistikorttipaikka: MicroSD


Tarkista päivän hinta ja tilaa >>> Kauppakanava.fi <<<

Tämän sivun kautta löydät halvimmat liikkeet ja parhaimmat tarjoukset navigaattorin, gps:n tai autonavigaattorin hankintaan. Tämä sivu on osa Asesivut.net-sivustoa, joka on keskittynyt kertomaan lukijoilleen tietoa aseista ja ammunnasta. Asesivut.net tarjoaa vain kanavan ja linkit yllä olevien yritysten sivuille, eikä vastaa tuotteiden laadusta, toimivuudesta, toimituksesta tai tarjouksista.